Diet Dr. Pepper

Diet Dr Pepper
Diet Dr Pepper

Dr. Pepper är en of USA’s äldsta läsk produkter, och den är väldigt omtyckt! Förra året rangordna det # 5 i hela USA för mest sålda läsk- drinken såldes redan i 1885, ett år innan coco cola gjorde sitt första framträdande. Diet Dr. Pepper är lika vanlig Dr Pepper, det enda skillnaden att det finns inga socker i det. Sötman kommer från socker ersättning. Många söta dricker som är socker fri smakar inte alls det samma som originalet, men Dr. Pepper är en av dem bästa socker fria drycker man kan dricka. Det är nästan omöjligt att smaka nån skillnad faktiskt!

Hur smakar Diet Dr. Pepper? Ja…det går inte riktigt att beskriva! Jag tycker själv att smaken påminne mig om svensk julmust, fast det är inte helt lika. Första gången jag smakade julmust tänkte jag, “Det här är lite som Dr. Pepper”. Ingredienser är en hemlighet, men det finns ryke som säger att det ingår:

Vanilj essens
Mandel essens
Alcohol fri rom
Apelsin essens

Cherry Dr Pepper

 

Dr. Pepper har experimenterat med olika tillsätt smakar i läsken, men det finns bara en som har lyckats under flera år och det är Dr. Pepper/diet Cherry (man översätter till körsbär på Svenska).

 

Dr. Pepper/diet Dr. Pepper är inte mitt absolut favorit läsk, men jag tycker det är gott ibland. Kom ihåg bara att det MÅSTE serveras is-kallt som andra dricker. Detta läsk är väl värde att prova minst en gång i livet!

//Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *