Kanel och Muskot Kaffe

Jag älskar kaffe– och ibland vill jag ha någonting lite lyxigare än en vanligt kopp men ville inte gå på en café. Jag skapade detta drick när det började bli kallt ute- det verkligen luktar och smakar höst/vinter!

Detta recept är för en jätte stort mugg kaffe (3 kopp i kaffe brygare)

Förbered kaffe som du vanliga göra….sen tillsätta till kaffesump :

1/2 tsk malad kanel

1/2 malad muskot (jag använder färska muskot)

Bryga kaffe som vanligt….

Jag själv tycker om mjölk och socker i kaffe, och tycker detta drick är utmärkt med lite farin socker istället för strösocker. Jag häll i lite 1.5% mjölk.

Såååå himla gott!

*Tips* för lite extra lyx klicka lite vispgrädde ovanpå*

 

Amerikanska Kyckling Cannelloni

Kyckling Cannelloni

Cannelloni är långa, “rör” formad pasta som man anänder för att stoppa fyllning i. I detta recept gör man en kyckling och kantarell fyllning med sås övanpå och ost, sen bakar man pastan som en gratäng. Det tar lite tid att sätta ihop, men är inte allt svårt att göra. Det är mättande, krämig, gott, och är lätt att förvandla efter ditt eget smak! Continue reading Amerikanska Kyckling Cannelloni

Amerikansk choklad banan fika bröd

Choklad Banan Fika Bröd

När man har fula, svarta bananer som går inte att äta längre, då är det dags att baka banan bröd! Det finns lite variationer med recept för banan bröd, fast dem smakar ganska lika. Igår hittade jag detta recept, och som tur var hade jag svarta bananar hemma! Detta recept är ganska kalori och fett snålt, mjukt, saftigt, och har lite choklad lyxig. Det påminna om tiger sockerkaka, fast med banan.

Continue reading Amerikansk choklad banan fika bröd